Onze missie

Royal Excel Mouscron wil het uithangbord worden van de stad Moeskroen en omstreken, waar de inwoners bekend staan om hun gastvrijheid en hun hartelijkheid.

Met het doel een kwalitatief spektakel aan te bieden  en het publiek te laten dromen, wenst Royal Excel Mouscron ook binnen haar gemeenschap de gedeelde waarden hoog te houden en die zijn:

Empathie

Nabiheid

Jeugd

Vreugde

Professionalisme

Respect

Eurometropool Lille-Kortrijk-Doornik (verenigen samen 147 Belgische en Franse plaatsen) is een echte troef voor de stad Moeskroen.

Royal Excel Mouscron, een voetbalclub met een geschiedenis, mag dus rekenen op een regio van 3 500 vierkante kilometer en met meer dan 2 100 000 inwoners. Dit allemaal in het hart van Europa en met internationale openheid.

Naar aanleiding van enkele problemen werd Royal Excel Mouscron heropgericht in maart 2010. De club kreeg de mogelijkheid om zich te herstructureren door te steunen op de kwaliteit van zijn infrastructuren en jeugdacademie, die in het verleden  al zijn leidersplaats in het Belgische voetbal bewezen heeft.

Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience. Si vous continuez à utiliser ce site Web, nous supposerons que vous en êtes satisfait.
OK