De dagen volgen elkaar op en lijken op elkaar voor onze spelers. Op deze maandag stonden opnieuw twee trainingssessies op het programma. De eerste duurde opnieuw twee uur en de tweede werd wat ingekort. We kregen ook goed nieuws te horen: de blessure van Selim Amallah evolueerde goed. Hij traint twee keer per dag met de medische staf om zo snel mogelijk de groep terug te vervolledigen. Met deze snelheid zou hij terug fit zijn bij zijn terugkeer naar België. Ander goed nieuws, is dat de ploeg in topvorm is.

“Deze morgen hebben de spelers een fantastische trainingssessie afgelegd. Iedereen heeft goed gewerkt en we voelen dat iedereen zich inzet,” vertelt Laurent Demol, T2. We vragen veel, maar ze reageren positief en voeren het uit. De sfeer zit goed. Voor het ogenblik kunnen we alleen maar positieve zaken uit deze stage halen.”

Om deze lange werkdag te beëindigen, mochten onze Hurlus opnieuw een verjaardag vieren. Deze keer was het de beurt aan Christophe Diedhiou om de kaarsjes op de taart uit te blazen. Onze centrale verdediger vierde zijn dertigste verjaardag.

Tot morgen voor meer avonturen van onze ploeg!