Presentatie

Het uithangbord van de professionele sport in het Picardische Wallonië

 

Royal Excel Mouscron wil het uithangbord worden van de stad Moeskroen en omstreken, waar de inwoners bekend staan om hun gastvrijheid en hun hartelijkheid. Onze VIP en Hospiltality formule zijn onbetwistbaar“The place to be!en wordt bij één van de beste van België geacht. Een recept die enkel de Moeskroense club kent!

Een visie op 5 jaar « Objectief 2022 » image

  • Een Belgische voetbalclub, opgericht in 1922, met thuisbasis in Moeskroen
  • De club werd in maart 2010 heropgericht onder het stamnummer 216. Royal Excel Mouscron heeft zich geherstructureerd startend van een kwalitatieve infrastructuur om zo weer een sterke club in het Belgische voetbal te worden.
  • Een palmares en glorie momenten leiden tot een club die momenteel 17 seizoenen in het Belgische professionele voetbal speelt.
  • Naast de zeer sterke regionale verankering is er ook een groep supporters die zich steeds meer achter Royal Excel Mouscron schaart.
  • De ambitie om de honderdste verjaardag van Moeskroen te vieren met een trofee!

Een van de beste infrastructuren in België

 

  • Het stadion ‘Le Canonnier’ bevat meer dan 10 800 overdekte plaatsen verdeeld over 4 tribunes met ook 1 216 VIP plaatsen, 1 presidentiële loge, 10 privé loges en 3 receptiezalen die gerenoveerd werden in 2015.
  • Het opleiding- en trainingscentrum “Futurosport” is het hart van de sportieve en opleiding politiek die REM voert / 12 voetbalterreinen met een hoofdterrein en tribune van 1 020 plaatsen.

Een ambitieus clubproject

Eurometropool Lille-Kortrijk-Doornik (verenigen samen 147 Belgische en Franse plaasten) is een echte troef voor de stad Moeskroen.

Royal Excel Mouscron, een voetbalclub met een geschiedenis, mag dus rekenen op een regio van 3 500 vierkante meter en met meer dan 2 100 000 inwoners. Dit allemaal in het hart van Europa en met internationale openheid.

Met het doel een kwalitatief spektakel aan te bieden  en het publiek te laten dromen, wenst Royal Excel Mouscron ook binnen haar gemeenschap de gedeelde waarden hoog te houden en die zijn:

Verscheidene ambities, voor een unieke club en een magische ervaring!

Een visie van de sportieve samenwerking op niveau van 3 belangrijke marketing doelstellingen en de integratie van de lokale en/of nationale dimensies van uw bedrijf

Découvrez ici les opportunités en termes de visibilité et d’activation marketing pour votre marque