De Business Club 216 is bedoeld om onze jonge beloften te helpen in het verkrijgen van een contract voor het eerste elftal.

De Business Club 216 is een invloedrijk netwerk van bedrijven, met hoofdrolspelers en gezaghebbende personen uit het economische en sociale leven van  Moeskroen, Picardisch Wallonië en Noord-Frankrijk.

De aangesloten leden, bestuurders van een publieke of private onderneming, vrije beroepen en regionale besluitvormers, komen elke eerste vrijdag van de maand samen met het oog om een professionele interactie te ontwikkelen, en dit in een zeer aangename sfeer. De club brengt zakenmannen en zakenvrouwen uit alle sectoren en gevarieerde afkomsten samen: uiteraard uit Moeskroen, maar ook uit Wallonië, uit Vlaanderen, uit Noord-Frankrijk of zelfs van verder.

Maak kennis met de nieuwe mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw bedrijf

Het netwerk breidt zich natuurlijk uit door aangename afspraken. U heeft de mogelijkheid om sterke professionele relaties op te bouwen met de leden van de club en met de gelegenheidsgasten.

Zorg voor nieuwe ideeën en inspiraties

In de loop van de vele afspraken, heeft u de mogelijkheid om uw nieuwsgierigheid te voeden en om contacten te leggen met andere leden en sprekers. Als  club aangeslotene heeft u natuurlijk de mogelijkheid om het woord te nemen en je kennis en ervaring met de anderen te delen.

Ontdek nieuwe leveranciers

De Business Club 216 brengt professionals, gekend om hun kwaliteit en hun prestaties, samen. Voor om het even welke service, nodig voor het leiden van uw project, voor het verbeteren van rentabiliteit en efficiëntie, zal u zeer waarschijnlijk een persoon vinden die u kan helpen en die voldoet aan de eisen van de Business Club 216.