Onze Hurlus zijn aangekomen in Spanje

Onze Hurlus vertrokken richting Marbelle om 6u30, na een korte nacht (wekker om 4u) op een afstand van enkele kilometers van de luchthaven van Zaventem. Na aankomst op Spaanse grond, vertrok Rednic en zijn troepen met de bus richting het hotel in Cadix. Ook al lokt de mooie omgeving voor deze winterse stage rust uit, toch was er geen sprake van voor onze ploeg.

16u: richting het trainingskamp voor een sessie van anderhalf uur.

Na deze lange vlucht en busrit van zes uur, hadden de spelers wat beweging nodig. Dit bleef een rustige training gegeven door de technische staf van Moeskroen. Vanaf morgen bestaat het woord rustig niet meer in het woordenboek van Rednic. Op het programma staan twee trainingen van twee uur. Rednic verduidelijkte het nog eens tijdens de persconferentie van gisteren: “We zijn hier niet op vakantie. We zijn hier wel degelijk om te werken.  We hebben objectieven opgesteld en zullen er alles aan doen om ze te bereiken. Ons grootste doel was dertig punten behalen. We zitten nu momenteel aan 26, maar dat wil niet zeggen dat we het nu rustiger aan mogen doen. Integendeel! “

Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience. Si vous continuez à utiliser ce site Web, nous supposerons que vous en êtes satisfait.
OK
Vous pourriez aussi regarder